PONDĚLÍ
Zeleninová /1.1,9/
I. 1ks Pečené kuřecí stehno, vařený brambor, salát /1.1/
II. 3ks Bramborový knedlík s uzeninou a kyselím zelím /1.1,3,7/
III. 400g Špecle s mletým masem, slaninou a pórkem /1.1,3,7/
ÚTERÝ
Česneková s vejci /1.1,9,3/
I. 120g Hovězí maso s anglickou slaninou, dušená rýže /1.1/
II. 120g Vepřové maso pečené na celeru s vařeným bramborem /1.1,9/
III 400g Těstovinový salát s tuňákem /1.1,3,7,4/
STŘEDA
Dršťková/1.1,9/
I. 120g Smažený vepřový řízek, vařený brambor, kompot /1.1,3,7/
II. 120g Fazolový guláš s hovězím masem, chléb /1.1,3,7/
III. 200/300g Buchtičky s krémem /1.1,7,3/
ČTVRTEK
Vývar s těstovinou /1.1,9,3,7/
I. 120g Hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem /1.1,3,7/
II. 150g Rybí filé po cikánsku, vařený brambor /1.1,4/
III. 2ks Cuketové kuličky s vařeným bramborem, salát/1.1,3/
PÁTEK
Zelná s paprikou a uzeninou /1.1/
I. 150g Lipnický špaček(cibule,slanina,párek)s vař. bramborem, salát /1.1,3,7/
II. 150g Znojemská vepřová játra, dušená rýže /1.1,3,7/
III. 400g Penne s vepřovým masem, rajčaty a sýrem /1.1,3,7/