PONDĚLÍ
Koprová s vejci /1.1,9,3/
I. 120g Vepřová kýta s játry, dušená rýže /1.1/
II. 120g Vepřové maso na pikantní zelenině, vařený brambor /1.1,3,7/
III. 350g Zeleninový salát se surimi tyčinkami, bageta /1.1,4,3,7/
ÚTERÝ
Hrstková /1.1,9/
I. 120g Hovězí maso po pražsku (hrášek,uzenina) těstoviny /1.1,3,7/
II. 140g Vepřová směs (lečo, kari, pórek) bramborák /1.1,3,7/
III. 400g Žemlovka s jablky a sněhem /1.1,3,7/
STŘEDA
Kapustová s paprikou /1.1,9/
I. 140g Vepřové výpečky s hlávkovým zelím, houskový knedlík /1.1,3,7/
II. 120g Vepřové maso s houbovo-smetanovou omáčkou, těstoviny /1.1,3,7/
III.350g Salát z červené řepy s ořechy a zakys.smetanou ,bageta /1.1,7,3/
ČTVRTEK
Vývar s těstovinou /1.1,9,3,7 /
I. 120g Přírodní hovězí plátek, šťouchaný brambor, salát/1.1,3/
II. 140g Zbojnické kuřecí maso(protlak, slad.paprika,karot,paprika),duš.rýže /1.1/
III. 1ks Pstruh na másle s grilovanou zeleninou /1.1,4,7/
PÁTEK
Frankfurtská /1.1,9/
I. 120g Holandský řízek, vařený brambor, kompot /1.1,3/
II. 400g Francouzské brambory, steril.okurek /1.1,3,7/
III. 400g Těstoviny s opečenými rajčaty a balkánským sýrem /1.1,3,7/