Vaříme z vepřového a hovězího masa, mléka a vajec z vlastního chovu.
PONDĚLÍ
Kroupová s bramborem /1.1,9/
I. 120g Uzené maso s křenovou omáčkou, houskový knedlík /1.1.3,7/
II. 120g Farmářské vepřové maso na cibuli a pivu, brambor /1.1,7/
III. 150g Zapečené rybí filé, vařený brambor, salát /1.1,3,4/
ÚTERÝ
Špenátová /1.1,3,7/
I. 140g Vepřový perkelt, těstoviny /1.1,7,3/
II. 150g Zabíjačkový smažák, kyselé zelí, vařený brambor /1.1,3,7/
III. 400g Lehce pikantní těstovinovo-zeleninový salát s dressingem /1.1,3,7/
STŘEDA
Gulášová /1.1,9/
I. 150g Pečený bůček na bylinkách, šťouchaný brambor s angl.slaninou/1.1/
II. 140g Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže, kompot /1.1,3,7/
III. 4ks Tvarohové koláče /1.1,3,7/
ČTVRTEK
Vývar s těstovinou /1.1,3,9/
I. 120g Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík/1.1,3,7/
II. 1ks Bretaňské fazole s klobásou, chléb /1.1,3,7/
III. 350g Řecký salát s balkánským sýrem a olivami, bageta /1.1,3,7/
PÁTEK
Čočková s uzeninou /1.1/
I. 120g Smažený karbanátek, vařený brambor, salát /1.1,3,7/
II. 120g Hovězí maso po námořnicku, špagety /1.1,3,7/
III.300g Zeleninové lečo s vejci, vařený brambor /1.1,3,7,4/