Jídelní lístek od 22.7 do 26.7.24

Vaříme z vepřového a hovězího masa, mléka a vajec z vlastního chovu.

PONDĚLÍ

Vývar s těstovinou a játrovou rýží /1.1,9,3/
I. 120g Vepřový plátek, dušená mrkev, vařený brambor /1.1/
II. 120g Pivovarský tokáň, těstoviny /1.1,3,7/
III. 150g Zapečená cuketa s nivou, vařený brambor, salát /1.1,7/

ÚTERÝ

Zeleninová /1.1,9/
I. 120g Segedínský guláš, houskový knedlík /1.1,3,7/
II. 120g Cikánská hovězí pečeně, šťouchaný brambor, salát /1.1/
III. 150g Smažený květák, vařený brambor, salát /1.1,3,7/

STŘEDA

Rajská s rýží /1.1,9/
I. 120g Smažený vepřový řízek, vařený brambor, salát /1.1,3,7/
II. 120g Kung-pao, dušená rýže /1.1,5/
III. 1 ks Frgál /1.1,7,3/

ČTVRTEK

Cibulačka/1.1,9 /
I. 150g Kuličky z mletého masa, rajská omáčka, houskový knedlík /1.1,3/
II. 2ks Čočka na kyselo, sázené vejce, chléb /1.1,3,7/
III. 400g Těstovinový salát s krabími tyčinkami /1.1,3,4,7/

PÁTEK

Frankfurtská /1.1,9/
I. 120g Rozlítaný španělský ptáček, dušená rýže /1.1,3/
II. 1ks Pečená makrela, grilovaná zelenina /1.1,4/
III. 2ks Tortilla s mletým masem, zeleninou a dressingem /1.1,3,7/